Yritys

Lattia- ja seinälaatat Lahdesta

Eurokymppi on erilaisten laattojen myyntiin erikoistunut yritys. Liikkeemme sijaitsee Lahdessa ja näyttelytilamme Kouvolan Kuusankoskella, Imatralla sekä näyttelyikkuna Pyhtään kirkonkylällä. Paikan päällä voit tutustua tuhansiin erilaisiin laattamalleihin. Valikoimamme kattaa mm. seinälaatat, lattialaatat, boordit, koristelaatat, klinkkerilaatat ja tehostelaatat. Sopivia laattoja löytyy niin kylpyhuoneen, keittiön kuin uima-altaan laatoitukseen.

Kylpyhuonelaatat, keittiölaatat ja paljon muuta!

Eurokymppi tarjoaa laajan valikoiman laattoja tunnetuilta valmistajilta. Valikoimissamme on esimerkiksi Seramiksanin ja Myr Cerámican keittiö- ja kylpyhuonelaatat. Suuret laattanäyttelypinnat myymälöissämme auttavat sinua mallivalinnassa.

Cifre Ceramica

Cifre Ceramica valmistaa huippumoderneja laattoja julkisiin ja yksityisiin tiloihin, sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Seramiksan

Seramiksan on tunnettu etenkin keraamisista seinä- ja lattialaatoista. Mallistosta löytyy niin kauniit kylpyhuonelaatat, keittiölaatat kuin ulkokäyttöön suunnitellut laatat.

Myr Cerámica

Myr Cerámica valmistaa tyylikkäitä laattoja keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muihin kodin tiloihin. Mallistossa on myös paljon kuvioituja koristelaattoja.