120 x 60 cm erikoislaatat

Laadukkailla design-laatoilla muutat kiinteistösi arvokiinteistöksi

Muuta kiinteistösi arvokiinteistöksi näillä design-uutuuslaatoilla, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Voit valita mustaa, kullanhohtoista, kauniin vihertävää tai sinertävää, aina upeaan ja järeään Carrara-kivikuvioiseen laattaan. Nämä laatat ovat maailmankuulua 100% porcelain-laatua, joka hylkii likaa ja kosteutta erinomaisesti. Laattojen viimeistely on äärimmäisen mittatarkkaa sekä niissä on leikatut reunat (rectifioitu), jonka ansiosta voit asentaa laatat pienellä saumalla.

Valitse haluamasi mallit, laske tarvitsemasi määrä sekä tule rohkeasti tutustumaan ja tekemään varaus.

Kysy lisätietoja Veikolta numerosta 044 040 4542

Glaciar

Valkoinen ja kiiltäväpiintainen tasavärinen laatta, joka on valmis parantamaan kaikenlaisia sisätiloja. Glacier on turvallinen veto saada tila, joka ei koskaan mene pois muodista.

Blanco Satinado

Mattapintainen kaunis tasavalkoinen laatta, jossa on pehmeä ja hento satiinimainen olemus. Klassinen ja ajaton puhdas valkoinen väri on tämän laatan lähtökohta.

Optima White

Persoonallinen, vähän rouheamman tyylinen laatta, jossa kevyesti epätasaiseksi jätetty mattapintainen viimeistely. Tällä lähes valkoisen värisellä laatalla saat upean ilmeen tilaan.

Bianco Carrara

Hienostunut muotoilu tuo Bianco Carraran marmoriin luonnonkauneuden ja muuttaa sen ainutlaatuiseksi tyyliksi. Laatassa on kiiltävä lähes valkoinen pinta kevyellä carrara-kuvioinnilla.

Carrara Gris

Kevyen rauhallinen muotoilu tuo tähän Carraran marmorikuvioituun laattaan luonnonkauneuden ja muuttaa sen ainutlaatuiseksi tyyliksi.

Anima White

Carrara-kuvioitu kiiltävä valkoinen marmorikuosilaatta pehmeillä sävyillä ja hillityllä kevyenharmaalla kuvioinnilla.

Capraia White

Kaunis ja kiiltävä, tiheäsyinen ja sävykäs marmorikuosi, laatassa valkoinen tausta tyylikkäällä harmaalla kuvioinnilla.

Fuego Blanco

Kevyt valkoinen laatta, jossa arvostettu sävy tyylikkäällä viimeistelyllä korkeatasoiseen sisustukseen. Pieni sävyvaihtelu tuo eloa ja tunnelmaa tilaan.

Arles Gris

Upea ja tyylikäs, nykyajan hengessä kevyen rouhealla tyylillä viimeistelty mattapintainen vaaleanharmaa laatta.

Arles Blanco

Upea ja tyylikäs, nykyajan hengessä kevyen rouhealla tyylillä viimeistelty mattapintainen kevyen kermanvärinen laatta. Tämän laatan tyylissä on hillittyä rosoisuutta, joka tekee tilasta todella näyttävän.

Caspio Gold

Caspio päivittää Calacatta Gold -marmorin omilla henkilökohtaisilla yksityiskohdilla saavuttaakseen äärettömän ja hienostuneen viehätyksen, jonka avulla mielikuvitus pääsee valloilleen.

Paonazzo

Ihanteellinen voimakaslinjainen marmorikuvioinnilla varustettu kiiltäväpintainen laatta. Normaalia eksoottisempi ja näyttävämpi carrara-kuvioinen laatta.

Optima Pearl

Persoonallinen, vähän rouheamman ja eläväisemmän tyylinen laatta, jossa kevyesti epätasaiseksi jätetty mattapintainen viimeistely.

Optima Ivory

Vähän rouheamman tyylinen laatta, jossa kevyesti epätasaiseksi jätetty mattapintainen viimeistely upeine muotoiluineen. Tällä norsunluun värisellä laatalla saat upean ilmeen tilaan.

Fuego Gris

Kevyt vaaleanharmaa suuri laatta, jossa arvostettu sävy tyylikkäällä viimeistelyllä korkeatasoiseen sisustukseen. Pieni sävyvaihtelu tuo eloa ja syvyyttä tilaan, mattapintaisen laatan tyyli hillityn pehmeä.

Amazon Cream

Hennon kaunis kivikuvioinnin omaava kiiltäväpintainen laatta sävykkään beigen sävyisenä. Sopii hienosti samaan tilaan esimerkiksi puupintojen kanssa.

Evoque Gris

Beigeä tyylikkyyttä. Mattapintainen, hieman ruskean sävyinen suuri laatta, jossa tyylikästä tekstuurivaihtelua. Tämä laatta tuo rauhallisuutta ja rentoutta tilaan omalla tyylillään.

Atlantis Blue

Atlantis Blue on kiiltävä ja kevyen, hieman harmahtavan sinisävyinen laatta tyylikkäällä ja uloitteekkaalla kivikuvioinnilla.

Fuego Grafito

Hillityn näyttävä mattapintainen sinertävän keskiharmaa suuri laatta. Jokainen laatta on kuin taiteilijan mestariteos, tyylikästä sävyvaihtelua värissä.

Realstone Grey

Komea aidon kivikuvioinnin jäljittelevä keskiharmaa kiiltäväpintainen laatta. Harmaan eri sävt tuovat yksityiskohtaista syvyyttä ja uloitteikasta ilmettä tilaan.

Nebula Blue

Yhden ainutlaatuisimman ja niukimman marmorin kauneus muokkaa Nebulaa. Laatassa on luontaista rauhallista muotoilua ja salaperäistä vetovoimaa, kiiltävällä pinnalla ja siniharmaalla sävyllä.

Jewel Blue

Tämä todellinen sisustussuunnittelun jalokivi tulee luonnollisen muotoilun vaikuttavana tuloksena. Jewel blue on kiiltävä, sinisävyinen, ja monisävyinen rohkea laatta, jolla häikäiset vieraasi.

Amazzonite Jade

Luonnonkivestä uusimpaan keramiikkaan: Amazzonite häikäisee majesteettisella kauneudellaan ja syvällä vihreällä sävyllään, jossa näyttävä kuviointi.

Lixium Jade

Lixium tarjoaa aitoutta näyttävällä ilmaisulla, erittäin uloitteikas ja tyylikäs marmorimuotoiltu laatta. Vihreää koristeellisuutta parhaimmillaan.

Jazz Grafito

Tummaa ylellisyyttä tilaan. Mattapintainen grafiitinharmaa kivikuviointia jäljittelevä rohkean sisustajan laatta. Laatan karhea pinta tuo aitoa kivimäistä tunnelmaa.

Industrial Copper

Teollinen estetiikka nousee esiin ajattomana trendinä tämän innovatiivisen laatan avulla. Industrial Copper on suurikokoinen laatta, jonka teollinen ulkonäkö yhdistyy ja sopii käytännössä mihin tahansa tyyliin.

Luxury Dark

Mustaa tyyliä tilaan. Vertaansa vailla oleva kauneus ja ylellisyys yhdistyvät tässä kiiltävässä ja uloitteekkaasti kuvioidussa mustassa laatassa.

Marquina

Lähes musta, kaunis kiiltäväpintainen laatta joko yhteen seinään tai suurempaan kokonaisuuteen. Kuvioinnissa kevyttä valkoista epäsymmetristä raitaa, joka tuo eloa tummaan pintaan.

Golden Black

Kiiltävä ja mustan värin hallitsema laatta, jossa monimuotoinen ja uloitteikas kuviointi kullanruskean, harmaan ja valkoisen eri sävyissä.

Lotus Black

Ainutlaatuisella yksityiskohtaisella ja reippaan hillityllä kivityylisellä kuvioinnilla varustettu tyylikäs ja edustava tumman harmaa porcelain-laatta.

Leccino

Upea luonnollista muotoilua omaava suurikokoinen laatta, jossa mustan, ruskean ja harmaan sävyjen luoma viimeistely. Kuviointi tuo mieleen vanhan puun syyt, laatan pinnan ollessa kiiltävä.

Tee kodistasi unelmakoti

Nämä uutuuslaatat myydään suoramyyntinä sekä verkkokaupasta. Soita Veikolle 044 040 4542 ja sovitaan puhelimessa kauppa sinun ostomäärälläsi.

Soita heti tai lähetä sähköposti eurokymppi@eurokymppi.fi

Porcelain 60x120 cm uutuuslaatat nyt suoraan maahantuojan varastosta!

Uudet huippulaatuiset 60 x 120 cm designlaatat sisä- ja ulkokäyttöön nyt myynnissä. Laatat sopivat käytettäväksi kuivissa sekä märkätiloissa, kosteusimu lähes nolla.

Soita Veikolle numeroon 044 040 4542