Tietoa toimituksista

Verkkokaupan tilausten toimitus 

Tilaukset lähetetään 3-10 vrk kuluessa tilauksesta.

Toimituskulut PK-seudulle ja lähialueille alk. 30€, muualle Suomeen alk. 80€. Tarkat toimituskulut näet lisätessäsi tuotteet ostoskoriin.

Voit valita toimitustavaksi myös noudon Lahden myymälästä, jolloin nouto tapahtuu omakustanteisesti. Tuotteet ovat pääsääntöisesti noudettavissa tilausta seuraavana arkipäivänä. Noudettaessa verkkokaupan tilausta, on noutajan esitettävä tilausnumero ja henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti) tai valtakirja, henkilöllisyystodistus ja tilausnumero. 

Mallilaattojen tilaus ja toimitus 

Halutessasi mallin laatasta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse eurokymppi@eurokymppi.fi. Lähetämme isommista laatoista noin kämmenenkokoisen palan, pienemmistä laatoista kokonaisen laatan ja mosaiikkilaatoista yhden palan. Maksimipaino mallien lähetykselle on 500g/lähetys, jonka lähettämisestä veloitamme 15€ käsittely- ja postituskulun. 

Halutessasi mallit usemmasta laatasta tai kokonaisen isomman laatan, ota yhteyttä myyntiin.

Mallilaattojen käsittely- ja toimituskulu vähennetään tilauksen yhteydessä, olethan yhteydessä myyntiin ennen tilauksen tekemistä erityisesti, jos aiot tilata laatat verkkokauppamme kautta.

 

 

Lahden myymälä

Lahden myymälän yhteydessä on verkkokaupan varasto. Halutessasi varmistua laatan väristä, koosta ja soveltuvuudesta, olet tervetullut myymälään tutustumaan laattoihin. Lahden myymälän yhteydessä on laattojen suurnäyttely. Nähtävillä on mallit kaikista verkkokaupan laatoista. Lisäksi myymälästä löytyy useita laattavaihtoehtoja, jotka eivät ole verkkokaupassa myynnissä.
 
Arvoisa verkkokaupasta, ja-tai myymälästämme ostaja/tilaaja:
 
Tuotepalautuksia emme ota. Ainoastaan virheellisen tuotteen voi asiakas itse käydä vaihtamassa ehjään samanlaiseen tai vastaavaan. Tarkista ennen asennuksen aloittamista kaikki tuotteet, kun tuote on asennettu silloin koko tavaraerä on hyväksytty. Huomioithan, että 1-laadussa on 5% virhemarginaali, värivaihtelut ovat sallitut myös samassa valmistuserässä. Virheellisistä voit leikaten tehdä sopivia reuna- ja päätypaikkoihin.


Tervetuloa käymään paikanpäällä!