Lattialaatat suoraan maahantuojan kattavasta valikoimasta

Lattialaatat sopivat niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihin. Niillä voidaan laatoittaa vaikka kylpyhuoneen tai keittiön lattia. Useimmat lattialaatat soveltuvat myös asennettavaksi seiniin. Lattialaattoja valittaessa on hyvä muistaa tarkistaa laatan tekniset ominaisuudet ja käyttötarkoitus. Mikäli toiveena on laatoittaa esimerkiksi ulkosaunan lattia, täytyy lattialaatan olla pakkasenkestävä.

Kaunis laattapinta kaikkiin tiloihin

Lattiasta saadaan näyttävä valitsemalla tyyliin sopivat lattialaatat. Toivottua tunnelmaa voidaan luoda eri värisillä ja kokoisilla lattialaatoilla. Yleisenä ohjeena on, että vaalea ja kiiltävä lattialaatta suurentaa tilaa, kun taas tumma ja mattapintainen pienentää tilaa. Lattialaattojen koko, malli, kuvio ja sävy kannattaakin valita aina harkiten. Eurokympin verkkokaupassa lattialaattojen valikoima on valtava.

Lattiasta syntyvään kokonaisvaikutelmaan vaikuttaa niin valittu lattialaatan tyyli, tilan valaistus kuin saumalaastin väri. Tilaan voidaan valita lattialaatat, joiden pintakuviot jäljittelevät puuta, eri kivilajeja tai marmoria. Luonnolliset lämpimät värisävyt sekä kuosit sopivat etenkin skandinaaviseen sisustukseen. Kivilajeja jäljittelevillä lattialaatoilla syntyy elävä ja näyttävä lattiapinnan. Uudet vettä ja likaa hylkivät design-laatat muuntavat kiinteistön tyylikkääksi arvokiinteistöksi. Laaja lattialaattojen valikoima antaa mahdollisuuden toteuttaa tyylillisesti hyvinkin erilaisia pintoja.

Tee löytöjä ja tilaa lattialaatat verkkokaupasta esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai asuintilan lattiaan!