Yleistasoite 200

23,50  (sis. alv 24%)

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Laatuluokitus
Tämä tuote myydään .

Tuotekuvaus

Yleistasoite 200 on helposti leviävä, matala-alkalinen (pH<11), kuituvahvistettu sementtisideaineinen tasoite puu- ja betonilattioille. Voit pumpata tai levittää sen käsin. Tuote ei sisällä kaseiinia. Yleistasoite 200 sopii hyvin korjausrakentamiseen ja voit käyttää sitä enimmillään jopa 50 mm paksuisena kerroksena. Se sopii myös lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Käyttämällä tuotetta jäykempänä, voit tehdä sillä myös kaatoja.
Voit tilata tuotetta myös 1000 kg säkissä.

Työskennellessä massan, alustan ja ilman lämpötila tulee olla  +10…+22°C. Kuivumista ei saa nopeuttaa esim. lämmön tai tuuletuksen avulla. Liian nopea kuivuminen voi aiheuttaa halkeamia sekä tasoitteen pinnan jäämistä pehmeäksi.  Mikäli huoneessa on normaalia korkeampi lämpötila tai hyvin alhainen suhteellinen kosteus tai jos aurinko pääsee suoraan lämmittämään valun pintaa, on lattia peitettävä suojapeitteellä (esim. muovi) heti, kun sen päällä voidaan kävellä. Lattia tulee päällystää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lattiamassan kovettumisen ja kuivumisen jälkeen, jolloin vältetään pinnan ”ylikuivuminen” ja vähennetään näin valun halkeilu- ja irtoamisriskiä.

 

Yli 20 säkin tilaukset saatetaan lähettää suoraan tehtaalta. Lavatilauksissa voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme. Saatavilla myös 1000 kg säkeissä

 

Koko: 20 kg
Menekki: 1,7 kg/m²/mm
Kävelykelpoisuus: n. 3 h
Matollapäällystyskelpoisuus: 2 – 3 vko
Työstettävyysaika 30 min

Sideaine: sementti
Suurin raekoko:  1,5 mm
Veden tarve: 4 – 4,4 l/20 kg
Valmista massaa: 11,2-11,6 l/25 kg
Kerrospaksuus: 3 – 50 mm
Puristuslujuus 28d: > 20 MN/m²
Työskentelylämpötila +10…+22°C

 

Tuotetiedot