Saneerauslaasti S2, 20kg

39,00  (sis. alv 24%)

Laatuluokitus
Tämä tuote myydään .

Kuvaus

Lakka Saneerauslaasti S2 on joustava, riittoisa ja lähes pölytön kevytrunkoainetäytteinen saneerauslaasti, joka on kehitetty erityisesti suurten keraamisten laattojen sekä luonnonkivilaattojen kiinnittämiseen kuiviin sekä kosteisiin sisä- ja ulkotiloihin. Saneerauslaasti S2 soveltuu muovi-, maali-, kaakeli- ja klinkkeripinnoille sekä tavanomaisille kiviainespinnoille ja Lakka Vedeneristeellä ja Lakka Primerilla käsitellyille (kosteussuljetuille) pinnoille sekä rakennuslevyille. Lisäksi voit käyttää sitä mm. peltikylpyhuoneiden laatoitukseen sekä kohteisiin, joissa alustan muodonmuutokset ovat mahdollisia.

Tuote täyttää C2TES2 luokan vaatimukset.

HUOM! Rakennuslevylle laatoittaessasi huomioi levyvalmistajan ohjeet.

Erona S1 ja S2 laatujen välillä on lähinnä se, että S1 laastia käytetään isoilla laatoilla (esim. 200x300mm) kohteissa, joissa alustan pienet muodonmuutokset ovat mahdollisia. S2 laastia käytetään kohteissa, joissa alustan suuret muodonmuutokset ovat mahdollista (erityisesti peltielementtikylpyhuoneet) sekä käytettäessä suuria laattoja (400x600mm sekä tätä suuremmat laatat).

Yli 20 säkin tilaukset saatetaan lähettää suoraan tehtaalta. Lavatilauksissa voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme.

Väri: harmaa
Menekki: 2,2-2,4 kg/m² (6*6*6mm hammastus, 10*10cm laa
Sideaine: sementti
Raekoko: 0,3 mm
Veden tarve: 6,0 l/20 kg
Valmista massaa n 20 l/20 kg
Työstettävyysaika 2 – 3 h