Saneerauslaasti S1, 20kg

39,00  (sis. alv 24%)

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Laatuluokitus
Tämä tuote myydään .

Kuvaus

Joustavalla, riittoisalla ja pölyttömällä Lakka Saneerauslaasti S1:llä kiinnität keraamisia laattoja sekä luonnonkivilaattoja kuiviin sekä kosteisiin sisä- ja ulkotiloihin. Saneerauslaasti S1 soveltuu muovi-, maali-, kaakeli- ja klinkkeripinnoille sekä tavanomaisille kiviainespinnoille ja Lakka Vedeneristeellä ja Lakka Primerilla käsitellyille (kosteussuljetuille) pinnoille sekä rakennuslevyille. Lisäksi tuote soveltuu mm. peltikylpyhuoneiden laatoitukseen sekä kohteisiin, joissa alustan muodonmuutokset ovat mahdollisia.

Tuote täyttää C2TES1 luokan vaatimukset.

HUOM! Rakennuslevylle laatoittaessasi huomioi levyvalmistajan ohjeet.

Erona S1 ja S2 laatujen välillä on lähinnä se, että S1 laastia käytetään isoilla laatoilla (esim. 200x300mm) kohteissa, joissa alustan pienet muodonmuutokset ovat mahdollisia. S2 laastia käytetään kohteissa, joissa alustan suuret muodonmuutokset ovat mahdollista (erityisesti peltielementtikylpyhuoneet) sekä käytettäessä suuria laattoja (400x600mm sekä tätä suuremmat laatat).

Tilaustuote. Voidaan korvata tuotteella S2. Yli 20 säkin tilauksissa voidaan lähettää suoraan tehtaalta (toimitusaika 2-5 vrk, muutoin n. 1-2vk). Lavatilauksissa voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme.

Väri: harmaa
Menekki: n. 2,2-2,4 kg/m² (6*6*6mm hammastus, 10*10cm)
Sideaine: sementti
Raekoko: 0,3 mm
Veden tarve: 6,4 l/20 kg
Valmista massaa n 20 l/20 kg
Työstettävyysaika 2 – 3 h