Linjasaneerausmassa LSM 700, 25kg

18,00  (sis. alv 24%)

Laatuluokitus
Tämä tuote myydään .

Tuotekuvaus

Linjasaneerausmassa LSM 700 sementtisideaineinen lattiatasoite betonipinnoille kuiviin, kosteisiin ja märkätiloihin. Käy sekä sisään että ulos. Erinomainen lattiaremontteihin sekä kaatojen tekemiseen märkätiloissa. Tuote sopiin myös uiviin raudoitettuihin rakenteisiin. Linjasaneerausmassa LSM 700 soveltuu myös maanvaraisiin valuihin.

Lakka päästöluokitus M1

Linjasaneerausmassa LSM 700:n ominaisuuksia:

  • pumpattava
  • nopea lujuudenkehitys
  • kerrospaksuuksille 10 – 150 mm
  • hyvät työskentelyominaisuudet
  • nopea kuivuminen
  • yhdellä työvaiheella vedeneristettävä pinta

Työskennellessä massan, alustan ja ilman lämpötila tulee olla +10…+22°C. Kuivumista ei saa nopeuttaa esim. lämmön tai tuuletuksen avulla. Liian nopea kuivuminen voi aiheuttaa halkeamia sekä tasoitteen pinnan jäämistä pehmeäksi.  Mikäli huoneessa on normaalia korkeampi lämpötila tai hyvin alhainen suhteellinen kosteus tai jos aurinko pääsee suoraan lämmittämään valun pintaa, on lattia peitettävä suojapeitteellä (esim. muovi) heti, kun sen päällä voidaan kävellä. Lattia tulee päällystää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lattiamassan kovettumisen ja kuivumisen jälkeen, jolloin vältetään pinnan ”ylikuivuminen” ja vähennetään näin valun halkeilu- ja irtoamisriskiä.

Yli 20 säkin tilaukset saatetaan lähettää suoraan tehtaalta. Lavatilauksissa voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme.

Koko: 25 kg

Menekki: 1,8 kg/m²/mm

Kävelykelpoisuus n. 6 h
Matollapäällystyskelpoisuus: 3-7 vrk

Sideaine: portlandsementti
Raekoko: n. 4 mm
Veden tarve: 3,5 -3,75 l/25 kg
Valmista massaa: 12-13 l/25 kg
Työstettävyysaika n. 60 min
Kerrospaksuus: 10- 150 mm

Tuotetiedot

Tutustu myös näihin