Karkeatasoite 500

18,00  (sis. alv 24%)

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Laatuluokitus
Tämä tuote myydään .

Tuotekuvaus

Käsin levitettävä ja nopeasti kovettuva sementtisideaineinen Karkeatasoite 500 on oikea tuote betonilattioiden tasoitukseen, oikaisuun sekä kallistusten tekoon kuivissa, kosteissa ja märissä sisätiloissa. Karkeatasoite 500 soveltuu myös käytettäväksi lattialämmityskaapelein varustetuilla lattiapinnoilla. Näissä tapauksissa on varmistuttava kuitenkin siitä, että lattiatasoitteen minimikerrospaksuus (3 mm) ylitetään lämmityskaapelin päällä. Lattialämmityksen voit kytkeä päälle aikaisintaan 2 vrk sen jälkeen, kun lopullinen pinnoite on asennettu. Tuote ei sisällä kaseiinia.

Työskennellessä massan, alustan ja ilman lämpötila tulee olla +10…+22°C. Kuivumista ei saa nopeuttaa esim. lämmön tai tuuletuksen avulla. Liian nopea kuivuminen voi aiheuttaa halkeamia sekä tasoitteen pinnan jäämistä pehmeäksi.  Mikäli huoneessa on normaalia korkeampi lämpötila tai hyvin alhainen suhteellinen kosteus tai jos aurinko pääsee suoraan lämmittämään valun pintaa, on lattia peitettävä suojapeitteellä (esim. muovi) heti, kun sen päällä voidaan kävellä. Lattia tulee päällystää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lattiamassan kovettumisen ja kuivumisen jälkeen, jolloin vältetään pinnan ”ylikuivuminen” ja vähennetään näin valun halkeilu- ja irtoamisriskiä

Yli 20 säkin tilaukset saatetaan lähettää suoraan tehtaalta. Lavatilauksissa voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme.

 

Koko: 25 kg
Menekki: 1,5 kg/m²/mm
Kävelykelpoisuus: n. 2-3 h
Matollapäällystyskelpoisuus: 1 – 5 vrk
Työstettävyysaika 15 – 30 min

Sideaine: sementti
Suurin raekoko:  1,5 mm
Veden tarve: 3 – 3,5/25 kg
Valmista massaa: 13-14 l/25 kg
Kerrospaksuus: 3 – 50 mm
Puristuslujuus 28d: > 20 MN/m²
Työskentelylämpötila +10…+22°C

 

Tuotetiedot

Tutustu myös näihin