Karkea lattiamassa 600

16,00  (sis. alv 24%)

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Laatuluokitus
Tämä tuote myydään .

Tuotekuvaus

Karkea lattiamassa 600 on käsin levitettävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva tasoite betonipinnoille sisätiloissa. Sillä teet lattiaremontit ja kosteiden tilojen kaadot ja se käy myös lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Voit käyttää sitä myös uivissa raudoitetuissa rakenteissa (min. 30 mm). Tuote ei sisällä kaseiinia.

Työskennellessä massan, alustan ja ilman lämpötila tulee olla +10…+22°C. Kuivumista ei saa nopeuttaa esim. lämmön tai tuuletuksen avulla. Liian nopea kuivuminen voi aiheuttaa halkeamia sekä tasoitteen pinnan jäämistä pehmeäksi.  Mikäli huoneessa on normaalia korkeampi lämpötila tai hyvin alhainen suhteellinen kosteus tai jos aurinko pääsee suoraan lämmittämään valun pintaa, on lattia peitettävä suojapeitteellä (esim. muovi) heti, kun sen päällä voidaan kävellä. Lattia tulee päällystää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lattiamassan kovettumisen ja kuivumisen jälkeen, jolloin vältetään pinnan ”ylikuivuminen” ja vähennetään näin valun halkeilu- ja irtoamisriskiä

Yli 20 säkin tilaukset saatetaan lähettää suoraan tehtaalta. Lavatilauksissa voit pyytää tarjouksen suoraan myyntipalvelustamme.

 

Koko: 25 kg
Menekki: 1,8 kg/m²/mm
Kävelykelpoisuus: n. 3 h
Matollapäällystyskelpoisuus: 1 – 3 vrk
Työstettävyysaika 15 – 30 min

Sideaine: sementti
Suurin raekoko:  3 mm
Veden tarve: 2 – 2,5/25 kg
Valmista massaa: 12,5-113,5 l/25 kg
Kerrospaksuus: 10 – 200 mm
Puristuslujuus 28d: > 20 MN/m²
Työskentelylämpötila +10…+22°C

 

Tutustu myös näihin