Tilaa mallilaatat

Laatan valinnassa parhaiten auttaa tutustuminen laattaan konkreettisesti. Jotta voisit tilata haluamasi laatat verkkokaupan kattavasta valikoimasta, helpotamme ostopäätöstäsi mallilaattojen tilauspalvelun avulla.

Miten mallilaatan tilaus onnistuu?

Lisää haluamasi laatta tai laatat tilaa malli -koriin. Tämän jälkeen täytä tietosi mallikorissa olevalle lomakkeelle ja lähetä mallilaattatilaus. Pyrimme lähettämään laatat kokonaisina, mutta isompien laattojen kohdalla voimme joutua pilkkomaan laattoja. Mallilaatat kulkevat pakettina postin välityksellä, joten on mahdollista, että laatat vaurioituu matkalla. Mallilaattojen tilaaminen on maksutonta, jos päädyt tilaamaan tuotteet.

Mallilaattojen tilauksesta perimme seuraavasti:

Yksi mallilaatta 30 €, lisälaatat 10 € / kpl.

Lasku mallilaatoista tulee lähetyksen mukana ja on aiheellinen vain jos et päädy tekemään tilausta. Jokaisesta maksetusta mallilaattatilauksesta annamme hyvityskoodin vastaavalle summalle, joka on voimassa 12 kk mallilaattojen tilauksesta.

Mallilaattapalvelu koskee ensisijaisesti neliöhinnalla myytäviä tuotteita. Jos haluat mallilaattatilauksen yhteyteen malleja kappalehinnalla myytävistä tuotteista, veloitamme niistä ilmoitetun kappalehinnan mukaan.

Vintage-tuotteista tai isoista kuvakokonaisuuksista emme lähetä malleja. Lisäkuvia on mahdollista pyytää myyntipalvelumme kautta soittamalla numeroon 044 040 4542

Soita myös jos tarvitset apua, neuvoa tai lisätietoja laatoista tai tilaamisesta. Autamme mielellämme!

Tilauslomake mallilaatoille

Laattamallitilauksesi on tyhjä.

Takaisin ostoksille