Tyylikäs seinälaatta ja seinälaatat laajasta valikoimasta

Tee löytöjä ja tilaa unelmiesi seinälaatta suoraan maahantuojan verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Eurokympistä saat tilattua laadukkaat seinälaatat sekä muut laatat eri tiloihin. Valikoimassa on paljon eri kokoisia, mallisia ja värisiä seinälaattoja.

Eurokympiltä löydät sopivia seinälaattoja niin kylpyhuoneeseen, keittiöön, eteiseen kuin muihin tiloihin. Olemme valinneet myyntiin seinälaattoja tunnetuilta valmistajilta. Valikoimastamme löydät sopivat seinälaatat julkisiin ja yksityisiin tiloihin sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Myynnissä on myös likaa ja vettä hylkivät erikoislaatat, jotka tekevät seinäpinnasta tyylikkään ja arvokkaan. Tutustu valikoimaan!

Seinälaatan valinta

Seinälaattojen valikoimasta löytyy kauniit kuosit ja sävyt kaikille seinäpinnoille. Myynnissä on niin ajattomia klassikoita, skandinaaviseen sisustukseen sopivia värejä kuin moderneja seinälaattoja. Seiniin voidaan asentaa pieniä mosaiikkilaattoja tai suuria seinälaattoja riippuen toivotusta kokonaisvaikutelmasta. Erilaisia värejä, kiiltoasteita, kuoseja ja muotoja on useita. On hyvä muistaa, että laattojen lisäksi seinäpinnan ilmeeseen vaikuttaa myös tilan valaistus sekä saumalaastin väri. Autamme tarvittaessa valitsemaan tilaan sopivan seinälaatan tai seinälaatat ja annamme vinkkejä, joilla toivottua tunnelmaa voidaan luoda. Voit tutustua satoihin erilaisiin seinälaattamalleihin myös näyttelytiloissamme Kouvolassa tai Imatralla.

Seinälaattojen valinnassa on otettava huomioon myös käyttökohde sekä laattojen tekniset ominaisuudet. Ulkokäyttöön ja muihin kylmiin tiloihin täytyy aina valita seinälaatat, jotka kestävät pakkasta. Seinälaattojen laatu, vedenimu ja käyttötarkoitus on mainittuna kunkin tuotteen kuvauksessa. Osa seinälaatoista soveltuu asennettavaksi sekä seinään että lattiaan.

Valitse toivottuun tyyliin sopiva seinälaatta Eurokympin verkkokaupasta ja toteuta unelmiesi laattaseinä!